CUISINI 
by NINI DOS SANTOS & VIVI HENRIQUES 
#FouDeFood #SoulFood #Fresh #FoodCulture #WorldFlavours #HomeCooking #Workshops #WeLoveToCook 
CUISINI is ontstaan vanuit de liefde voor lekker eten. De accenten liggen vooral op smaak, versheid en variatie. 
Nini Dos Santos;
Ik ben artist en vanuit dat aspect vind ik het fijn dat mijn eten er mooi uitziet en vooral smaakvol is.
De keuken en eten neemt een zeer belangrijke plaats in ons leven in, onze relatie wordt er geëvalueerd, vriendschappen worden onderhouden en kinderen worden opgevoed. Ik probeer steeds een gezonde invalshoek te nemen door veel variatie aan ingrediënten en te werken volgens de seizoenen. Qua voeding ben ik redelijk flexibel, wel probeer ik te doseren met vlees, vis, zuivel en suiker. “ Je bent wat je eet “ en daarom is het belangrijk om een inspanning te doen om iets goeds in alle zin van woord op tafel te zetten.

Vivi Henriques;
Voor mij is koken de kunst om het meest nobele gevoel ‘liefde’ in smaak te vertalen.
Het is de smaakherinnering van de ziel, het zijn de zoetste herinneringen aan mijn kindertijd in Brazillië. De liefde voor de keuken ontstond wanneer ik mijn kleine oma zag koken. Ze legde zoveel liefde en toewijding in het koken terwijl ik me afvroeg hoe het voor zo'n kleine vrouw mogelijk was om grote geweldige gerechten te bereiden? Ik ontdekte na een tijdje dat liefde voor alles verantwoordelijk is. Immers, waar er liefde is, daar zijn wij ook ...
HOMECOOKING
De lunch, dinner en zelfs het ontbijt kunt u door CUISINI laten verzorgen. Vooraf bespreken we het menu en op het gewenste tijdstip proeft uw de heerlijke homemade gerechten bij jouw thuis!
Neem contact op voor meer informatie en prijzen.
INGREDIENTS
Smaak begint bij het product daarom werkt CUISINI steeds met verse, kwalitatieve ingrediënten, indien gewenst ook met biologische producten. De gerechten zijn vers, uitgebalanceerd.
WORKSHOPS
Vaak hoor ik koken vraagt tijd en inderdaad koken is “ all about timing ". In mijn WorkShops leer je om lekkere verse gerechten op tafel te zetten met minimale voorbereiding. De WorkShop (max 6 pers.) wordt bij jouw thuis gegeven. Mediterraans, Oosters, Zuid-Amerikaans, Veggie, Glutenvrij of de simpele BoerenKeuken met een CUISINI-touch, elke WorkShop wordt volledig op jouw wensen afgestemd. 
Interessant is ook de formule 1 op 1, hier koken we samen een menu naar keuze voor jouw familie of gasten. Deze formule is WorkShop & HomeCooking in één!
Interesse? Stuur dan een bericht via het emailformulier onderaan deze pagina.​​​​​​​
CONTACT
Send
Thank you!
© 2019 CUISINI by NINI DOS SANTOS